lördag 11 december 2010

Värme

Vi har så kallt i vårt TV rum! Det är en tillbyggnad på huset och tveksamt om det isolerades som det skulle då på 60-talet. Vi har en öppen spis, men den är inte säker att elda i. Funderar allvarligt på att köpa en kamin till nästa år! 
Tills dess så hittade sambon i källaren en härlig fotogen "kamin". Visserligen blir det nog dyrare att ha den än ett el-element, men lite mysig var den allt, och varmt blir det!



Kram IDA


5 kommentarer:

  1. Åh, så fin! Ser trendig ut! Hittade ni den i källaren bara så där?!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Den såg ju härlig ut. Värme är ju jätteviktigt nu i vinterkylan.
    Kram

    SvaraRadera
  3. Men vilken kul kamin och vit är den också. Tycker att ni kan behålla den. Hos oss sitter vi med filtar över axlarna för det är lite svalt inne i huset i stan.
    Kram Lillemor

    SvaraRadera
  4. Hejsan! Ohhh vilken fin kamin, så retro på något vis, påminner mig lite om smeg kylskåpen, vet inte varför men det kan vara färgen och formen kanske, Jättesnygg var den ialla fall. En sån skulle jag gärna ha i vårt kök nu, där är alltid lite kallt nu om vintern. Önskar dig en fin luciakväll. Kraaaam Paula

    SvaraRadera
  5. Fasiken.., den var ju urläcker, synd att den är dyr att värma upp med.
    Jadu, jag är minsann en frusen typ och försöker hitta dom varmaste vrårna här hemma och en massa filtar på mig framför teven..., hatar att frysa!!!!

    Nopp.., sommarstugan i Grebbestad ger jag inte mycket för just nu eftersom jag hade oturen att bryta av ena foten där i somras:(
    Nädå, jag älskar att åka dit men nu har jag inte varit där sedan olyckan i augusti och nu är där inget att vara iheller..., där är det KALLT vettu!!!
    Men visst älskar vi att semestera vid havet och snusa in den goá doften ifrån altvatten, tång och dieselluktande motorbåtar:)))

    Nu bär det iväg på tjejernas dansuppvisning snart.., roligt att komma i stämning med hjälp av 80-tals musik.., nostalgi!!!
    Ha en skööön kväll
    Kram
    Marianne

    SvaraRadera

Blir såååå glad för en liten kommentar!
IDA